Messuyhteistyötä

Hääsuunnittelu on lisääntynyt huimasti Suomessa, vaikka se isolle osalle on vielä hieman tuntematon ala. Suomalaisia hääalan yrityksiä on jo lähemmäs 40, ja jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy varmasti se oikea suunnittelija.

Kaikki suunnittelijat ovat erilaisia, jokaisella on omat kiinnostuksen kohteensa, erilaista kokemusta ja ammattitaitoa, sekä tietysti oma tyylinsä. Ennen kaikkea, hääsuunnittelija on asiakkaita varten heidän elämänsä tärkeimmässä juhlassa, jossa ei haluta minkään asian tai yksityiskohdan epäonnistuvan.

img_3346_fotor

Suomen hää- ja juhlasuunnittelijat kutsuttiin koolle ensimmäistä kertaa keväällä 2016. Tapaamisesta on kehkeytynyt monenlaisia yhteistyökuvioita, unohtamatta yhteistä ideointia alan nostattamiseksi, kokemusten vaihtoa, alan trendien tarkastelua, vertaistukea ja sosiaalisia suhteita. Hääsuunnittelijoiden verkostoituminen tarkoittaa myös asiakastyytyväisyyden takaamista, kun suunnittelija voi kääntyä muiden puoleen esim. sairastuessaan. Hääsuunnittelijoiden yhteistyö auttaa myös jaksamaan toimeksiantojen, tapahtumien, keikkojen ja asiakkaiden hulinassa.

img_3224-1_fotor

Näiden asioiden summana, Suomen hääsuunnittelijat ovat ensimmäistä kertaa yhteisellä messuosastolla Love Me Do:ssa 1.10. tuomassa omaa tärkeää työtään näkyville, ja tietysti pitämässä hauskaa.

img_3175_fotor

Suunnittelijoita voit käydä jututtamassa Facebookin puolella osoitteessa facebook.com/eventplanningfinland, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@haasuunnittelijat.fi.

Alkuperäinen teksti Love Me Do:n nettisivuilla luettavissa täällä.

Teksti Ilona Taipale
Kuvat Jenni Kankainen