LogoKILPAILU

Suunnittele Suomen Hääsuunnittelijat ry:lle logo ja tee Suomen historiaa!

Suomen Hääsuunnittelijat ry järjestää avoimen kilpailun kaikille luoville henkilöille, joilla on osaamista logosuunnitteluun. Tehtävänä on suunnitella Suomen hääsuunnittelijoiden yhdistykselle sen ensimmäinen logo. Kilpailun kolme ensimmäistä palkitaan.

KILPAILUN TAVOITE

Uuden logon tulee olla Suomen Hääsuunnittelijat ry:n toimintaa kuvaava, ajanmukainen ja visuaalisesti kiinnostava. Haemme logoa, joka viestii yhdistyksen aktiivisuudesta ja herättää niin asiakkaiden kuin uusien jäsenten kiinnostuksen yhdistystä kohtaan. Suomen uuden aikakauden hääsuunnittelijat tarvitsevat logon, mikä kuvastaa vahvaa ammattitaitoamme, alan historiaa, vireää nykypäivää, tekemisen paloa ja ilmentää mahdollisimman edustavasti suomalaista luotettavuutta myös ulkomailta Suomeen saapuvien hääparien silmissä.

YHDISTYKSEN TAVOITTEET

Suomen Hääsuunnittelijat ry:n tarkoituksena on tuoda lisäarvoa jäsenille, alan vahvistaminen, ottaa rooli vaikuttavana tekijänä alan muiden toimijoiden joukossa, hääsuunnittelijoiden yhteistyön lisääminen, hääsuunnittelijoiden virallisen yhteistyön tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen, hääsuunnittelijan osaamisen tarpeellisuuden esille tuominen, yhdistyksen vastuuhenkilöiden sitouttaminen, yhdistyksen tunnettuutta lisäävän sosiaalisen median ja nettisivujen pyörittäminen, jäsenten osaamisen hyödyntäminen ja kehittäminen, jäsenten tiedottaminen yhdistyksen toiminnasta, sekä varmistaa hääsuunnittelijoiden näkyvyys alan suurimmissa tapahtumissa ja julkaisuissa.

SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestäjä: Suomen Hääsuunnittelijat ry
Kilpailun kohde: Kilpailun kautta haetaan yhdistykselle virallista logoa
Kilpailuaika: 1.7.2017 – 13.08.2017
Kilpailun osallistujat: luovuutta ja näkemystä omaavat henkilöt

Tulosten julkistaminen: Kilpailun tulokset julkistetaan 20.08.2017. Tuloksista tiedotetaan myös www.haasuunnittelijat.fi verkkosivuilla ja yhdistyksen Facebook sivuilla. Lisäksi voittaja mainitaan häälehdistössä yhdistyksen jutun yhteydessä ja myöhemmin avattavilla yhdistyksen nettisivuilla. Logon tekijä mainitaan yhdistyksen osastoilla häämessuilla 1. vuoden aikana ja yhdistyksen jäseniä kehotetaan kertomaan asiasta omissa sosiaalisen median kanavissaan, kun he saavat logon käyttöönsä. Koska olemme Suomen ensimmäinen virallinen hääsuunnittelijoiden yhdistys, olet osaltasi tekemässä Suomen historiaa!

Logon käyttö: Logo toimii Suomen Hääsuunnittelijat ry:n visuaalisena ja virallisena tunnisteena ja imagon rakentajana. Logon tulee soveltua moneen käyttötarkoitukseen, sekä painettavaksi että sähköiseen mediaan. Ehdotukseen tulee sisältyä teksti ”Suomen Hääsuunnittelijat ry”. Ehdotus voi olla myös typografinen.

Logon värit: Logon tulee toimia sekä värillisenä että mustavalkoisena. Logon pitää soveltua käytettäväksi sekä painetuissa että sähköisissä viestimissä ja useassa eri koossa, sekä myös pintana esim. kankaan kuosina, pinssinä tai varjokuvana. Osallistuja voi myös suunnitella erikseen pieneen tilaan soveltuvan yksinkertaisen logon ja monimutkaisemman logon, jota voi käyttää esim. messu osaston tai tapahtuma tilan seinällä.

Logon oikeudet: Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on oikeudet logon käyttämiseen näiden sääntöjen mukaisesti. Palkittujen logoehdotusten kaikki käyttöoikeudet luovutetaan palkintoa vastaan Suomen Hääsuunnittelijat ry:lle. Käyttöoikeuden luovutus ei sisällä oikeutta muuttaa logoa eikä oikeutta luovuttaa logon käyttöoikeuksia edelleen kolmannelle osapuolelle. Yhdistys varaa oikeuden tehdä muutoksia voittaneeseen logoehdotukseen yhteistyössä logon suunnittelijan kanssa.

Kilpailun raati: Päätöksen voittajasta tekee Suomen Hääsuunnittelijat ry:n hallitus. Toteutettavan ehdotuksen osalta palkinto sisältää viimeistelytyön. Mikäli voittaja on luonnollinen henkilö, sisältää palkkio tuloveron osuuden. Mikäli voittaja opiskelijalla on yritys tai kuuluu johonkin yhteisöön, tulee huomioida, että palkkio sisältää arvonlisäveron osuuden.  Palkinnot ovat palvelulahjakortteja yhteistyökumppaneilta. Suomen Hääsuunnittelijat ry:llä ei ole vastuuta mahdollisiin veroihin.

Kilpailutöiden käsittely: Raati käsittelee kilpailutyöt nimettöminä.

Voittajatöiden lunastaminen: Kilpailun järjestäjä ja yhdistyksen jäsenet varaavat oikeuden olla ottamatta ei palkittuja ehdotuksia käyttöön missään muodossa, sekä yhdistys ja sen jäsenet varaavat kaikki oikeudet palkittuihin töihin. Suomen Hääsuunnittelijat ry pidättää itsellään oikeuden olla valitsematta voittajaa, mikäli kilpailuun osallistuneista logoista ei hallituksen mieleistä löydy.

Aineistovaatimukset: Kilpailuun toimitetaan logo ja sen mahdollinen käyttöohjeistus. Logoehdotus toimitetaan jpeg-pakattuna sähköpostiosoitteeseen:
info@haasuunnittelijat.fi. Logon tulee toimia valkoisella ja mustalla pohjalla sekä syvättynä.

Ehdotusten vastaanotto: Kilpailuehdotusten tulee olla perillä 13.08.2017 klo 15.00 mennessä sähköpostiosoitteessa info@haasuunnittelijat.fi. Tämän jälkeen tulleita ehdotuksia ei huomioida kilpailussa.

Kilpailun voittajan palkinnot:
– Lahjakortti: Suomen Radisson Blu hotellissa yhden yön yöpyminen
– Lahjakortti: Viking Linen Helsinki-Tukholma risteily kahdelle luksushytissä sisältäen ateriat
– Helsingin Clarion Hotellin Sky Roomiin drinkkilippuja

Toinen ja kolmas sija palkitaan Viking Linen lahjakorteilla: Helsinki-Tallinna risteilyt kahdelle sisältäen hytit ja ateriat

Mahdolliset kysymykset: Sähköpostitse osoitteeseen info@haasuunnittelijat.fi
Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta löytyy Facebookista: Suomen Hääsuunnittelijat ry